verandering

Alles verandert

Alles verandert…

Alles verandert. Zeker in deze corona-crisis, is er heel veel verandert in onze samenleving. wie had ooit gedacht dat wij woorden zoals ‘intelligente lockdown’, ‘groepsimmuniteit’ of ‘anderhalve meter samenleving’ zouden gebruiken? Wie had ooit gedacht dat je je ouders, oma of opa niet meer mocht bezoeken? en dat we met mondkapjes zouden rondlopen? Niemand. 

Alles verandert. Het leven verandert. Onze oude gewoontes zullen nooit meer dezelfde zijn. Denk aan onze manier van elkaar begroeten. 

Alles verandert. En met die veranderingen komen er ook mooie dingen voor in de plaats. Onze waardering voor het zorgend personeel is gestegen. Ook onze waardering voor het onderwijspersoneel is omhoog gegaan. Wij staan meer klaar om elkaar te helpen, om de ‘zwakkeren’ onder ons te helpen. Maar ook steunen wij ondernemers en vinden we nieuwe manieren van werken. We worden creatief in het bedenken van oplossingen. 
Maar ook moeder natuur heeft weer ademruimte gekregen. De Himalaya is weer te zien. In Venetië is het water schoon en helder en nodigt dolfijnen uit om daar te zwemmen. En overal zie je berichten en filmpjes van wilde dieren die zich vertonen in uitgestorven straten en dorpjes. 

En ook ik onderga een verandering. Mijn praktijk ondergaat een verandering. 
Een ontzettend leuke verandering. Mijn praktijk bestaat nu al 5 jaar. Ik heb het niet gevierd, geen acties, geen aanbieding, niks. Niet omdat ik niet wilde, maar omdat ik wist wat in het verschiet lag. 

Nieuwe praktijknaam en nieuwe website 

Op 15 mei is mijn oude website niet meer in de lucht. Als je googled op Holistische Praktijk Zivah, dan zal je doorverwezen worden naar mijn nieuwe website. Ook mijn logo is veranderd, mijn huisstijl, alles. Ik heb in deze moeilijke tijd dus niet stil gezeten. 

Waarom deze verandering? 

Het was gewoon tijd voor verandering. Voor een nieuw begin. Die behoefte ontstond al in 2019. Maar ik wist niet wat. Ik voelde al een tijdje dat er een verandering zat aan te komen. Ik voelde dat er iets miste, maar ik kon mijn vinger niet op leggen. Na veel innerlijke debatten met mijzelf, kwam ik tot het antwoord. Ik moest gewoon alles veranderen en opnieuw beginnen. Gelukkig had ik al veel geleerd in die 5 jaar en dus was het niet zo moeilijk om veranderingen aan te brengen. Ook mijn doelgroep heb ik enigszins aangepast. Het voelt eindelijk goed, zo wil ik het hebben. 

Maar jullie gaan nog even moeten wachten tot mei 😉
Ik vind het ontzettend spannend. En kan haast niet wachten op de onthulling van mijn website. 

Hou je mailbox in de gaten! Want er zullen leuke acties aan mijn heropening gekoppeld worden!! 

Warme groet,

Digna