Als het iets is wat ik geleerd heb, is het dit…

Aarden

Al heel lang heb ik mij voorgenomen om weer eens een blog te schrijven. Maar het kwam er maar niet van. Ik weet zelf niet waardoor ik niet toekwam om mijn gedachten op papier te zetten. Waar het aan lag, wist ik toen niet. Maar…als het iets is wat ik geleerd heb, is het dit…

2020 wat een jaar!

Sinds Corona vorig jaar ons leven op z’n kop zette, ben ik een beetje van slag. Onze eerste lockdown in maart 2020, gaf mij heel veel rust. Rust die ik blijkbaar nodig had zonder dat ik het wist. Het voelde goed en ik genoot ervan dat ik eindelijk meer tijd voor mezelf had.

Ik gebruikte de tijd om te werken aan mijn nieuwe website, nieuw logo en aan boeken lezen. Iets wat ik lang niet gedaan had, dan de gebruikelijke boeken voor studie. Ik hoefde mij niet te haasten om de dingen af te maken, ik had immers tijd. En ondertussen als een klant zich aandiende, kon ik deze met alle liefde helpen.

Wat als….

Ik genoot van de rust, maar tegelijkertijd voelde ik spanning opkomen. Spanning van allerlei berichten in de media over het gevaar wat ons allemaal dreigde. Gevaar dat breed uitgemeten werd op alle televisiekanalen en in alle programma’s.

Ik merkte dat ik enigszins angstig werd en gedachten in mijn hoofd opkwamen van “wat als…”. Tegelijkertijd voelde ik ook een vertrouwen in mijn gidsen en Hogere Zelf, die mij ervan verzekerden dat ik niet bang hoefde te zijn, omdat niet alles was zoals het gepresenteerd werd.

Het bestaan van het virus ontkende ik niet.

Mijn angst maakte plaats voor vertrouwen in mijn eigen innerlijke wijsheid en ik liet mij niet meeslepen in de massahysterie om mij heen. Ik deed wat ik moest doen en hield mij keurig aan de regels. Het bestaan van het virus ontkende ik niet. Ik had alleen geen zin om mij door angst te laten misleiden.

De waarheid ligt in het midden

Maar keer op keer voelde ik de angst uit mijn directe omgeving, en ik kon het ze ook niet kwalijk nemen. Als je je hele leven geprogrammeerd bent om te geloven dat artsen, specialisten, politieke organisaties en gezondheidsorganisaties de ‘waarheid’ spreken, dan is het moeilijk uit te leggen dat er ook andere opties zijn. Ik heb geleerd dat de waarheid inzet midden ligt.

Zelfhelende vermogen

Opties zoals gezonde voeding, voedingssupplementen en andere natuurgeneeskundige alternatieven die je immuunsysteem versterken en je zelfhelende vermogen optimaliseren. Want met deze alternatieven kom je al een heel eind om het virus buiten de deur te houden, met inachtneming van de regels (waarvan sommige overigens nergens opslaan…maar dat is een andere discussie).

“Wappie” of “Complotdenker”

Het verbaasde mij dat daar in geen enkel programma, nieuwsbericht of welk ander regulier medisch platform over werd gesproken. Integendeel, als daar maar enigszins informatie over werd gepubliceerd, werd dat of meteen ontkracht of je werd uitgemaakt voor ‘wappie’ of ‘complotdenker’.

De kracht van je zelfherstellend vermogen

Wij zijn zodanig geprogrammeerd dat wij niet meer geloven in de kracht van ons eigen zelfherstellend vermogen. Wij geloven niet meer in de kracht van natuurlijke middelen. We gaan liever symptomatisch te werk in plaats van oorzaak gericht. En dat is jammer. Want er schuilt zoveel wijsheid in ons lichaam en in de natuur om ons heen.

Maar deze waarneming was niet de reden waarom ik mij geblokkeerd voelde om blogs te schrijven.

Er was iets anders aan de hand.

Ondanks ik vertrouwde op mijn innerlijke wijsheid, was ik vergeten mij af te schermen van alle angst en negativiteit om mij heen. Ik was vergeten mijzelf af te sluiten en goed te aarden. Iets wat je als eerste leert als je begint met healingwerk. Een bekend probleem waar hoogsensitieve mensen mee te maken hebben. Ik had mijn eigen adviezen niet opgevolgd.

Ik kwam tot die conclusie, pas veel later in het jaar.

Na het volgen van de Simpson Protocol, kwam het besef dat ik niet geaard was. Ik was niet gefocust en mijn aandacht schoot alle kanten op. Door de oefensessies met de Simpson Protocol voelde ik mij langzaamaan meer en meer geaard.

Maar ik wilde meer…

Hoewel ik mij meer kon focussen en meer geaard werd, voelde ik dat er nog veel issues waren uit het verleden, die opgeruimd moesten worden. Issues die van invloed waren op mijn fysieke gezondheid en die ondanks alle natuurgeneeskundige behandelingen die ik mezelf gaf of liet geven, niet afdoende waren.

Simpson Protocol

Als het iets is wat ik bij de Simpson Protocol geleerd heb, is het dat alles mogelijk is. Echt alles…indien het in het belang is van het groter geheel. Ik gebruik de Simpson Protocol, middels zelfhypnose, elke dag voor heling, zelfliefde en inzicht. Inmiddels is het een ritueel geworden om dit elke dag te doen.

Mijn dagelijks ritueel

Door dit dagelijkse ritueel, is er veel losgekomen. Het proces is nog gaande en zal hoogstwaarschijnlijk gaande blijven de rest van mijn leven. Ik heb nog veel te leren, veel te ontdekken en veel te delen met anderen. Maar wat nu voor mij belangrijk is, is dat ik weer zin heb om mijn kennis en ervaring met jullie te delen. Ik wil weer volop in het leven staan.

Video

Ik wil veel meer vertellen over de Simpson Protocol, maar dat haalt de ervaring bij lange na niet. Op de website heb ik een hele pagina gewijd aan de Simpson Protocol. Op deze pagina heb ik een video geplaatst waarin ik uitleg geef over de Simpson Protocol. Misschien spreekt het je aan en misschien ook niet. Belangrijk is dat je er open voor moet staan en bereid bent om je over te geven aan de intelligentie van je Hoger Bewustzijn. Je kan ook op de site van Ines Simpson zelf kijken wat het inhoudt.

Als het iets is wat ik geleerd heb, is het dit…

Ik weet dat er velen met mij hetzelfde voelen en hebben gevoeld. Sommigen van jullie kunnen er goed mee omgaan, en anderen zijn net als mij hoogsensitief en kunnen er minder goed mee omgaan.

Omdat je als hoogsensitief persoon zeer empathisch bent, komen boodschappen, angsten, verdriet, en boosheid harder binnen. Ze halen je uit balans. Gronden is hierbij ontzettend belangrijk zodat je energieen van anderen goed kan afvoeren.

Gevolgen slechte aarding

Ik heb het om mij heen zien gebeuren, hoogsensitieve mannen en vrouwen die gestresst en ontaard raken door alle media berichten, en zich het lot van anderen aantrekken, wat een mooie eigenschap is. Of ze raken neerslachtig en depressief of slapen slecht.

Zelfhypnose audiobestand

Laat het niet zover komen, zorg voor een goede aarding. En als je moeite daarmee hebt, heb ik een zelfhypnose audiobestand opgenomen voor jou, zodat je beter geaard door het leven kan gaan. In deze zelfhypnose audio gaan we al je chakra’s na en werken we aan een energetisch gezond lichaamssysteem.

En weet je wat zo mooi is aan deze zelfhypnose audio is…het is GRATIS!!!

HEB JE TIPS OF TOPS: LAAT GERUST EEN REACTIE ACHTER. DELEN IS LIEF.