Aura-en Chakrahealing

De aura-en chakrahealing is een methode die breed is van opzet, ver reikt en diepgaand is. Het beperkt zich niet alleen tot de auralagen, zoals de naam doet vermoeden, maar houdt zich ook bezig met de chakra’s, kleurenleer, karakterstructuren en verloren delen van de persoonlijkheidsstructuur, het verwijderen van negatieve energieën en met levensstijl. Daarom is een aura-en chakrahealing uitermate geschikt voor een ieder die wil werken aan zijn hooggevoeligheid en zijn eigen emotionele en fysieke lichaam wil helen. 

Wat is een Aura?

Alle materie in het universum heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Hoe compacter de materie, hoe langzamer de frequentie. Alles wat wij kunnen zien met ons fysieke oog en kunnen vastpakken, heeft een langzame trillingsfrequentie, wat het maakt tot een vaste stof. 

Ons lichaam heeft een langzame trillingsfrequentie. De illusie is dat wij niet meer zijn dan ons lichaam en dat ons lichaam ophoudt bij de huid. Dit klopt echter niet. Wij zijn meer dan alleen ons lichaam. Wij hebben nog een heel energieveld rondom ons lichaam. Dit energieveld maakt deel uit van ons lichaam en weerspiegelt de energietrillingen binnen in ons lichaam. Heb jij pijn in jouw schouder, dan zal dit voelbaar zijn in de aura ter hoogte van de schouder. Pieker je veel, dan zal ook dit voelbaar zijn in jouw aura. 

In een aura en chakra healing worden blokkades in je auralagen opgespoord en weggehaald. Jouw energie tekorten worden aangevuld in de auralagen en je kleuren in de auralagen worden hersteld of geneutraliseerd, je chakra’s worden gerepareerd en gebalanceerd. Indien nodig, krijg je lichaamsoefeningen en voedingsadviezen ter bevordering van de werking van een chakra. 

Wat zijn Chakra’s?

Volgens de oude Veda’s (Oudste geschriften in het Sanskriet), heeft elk levend wezen chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam die in verbinding staan met ons lichaam en onze aura. Elk chakra staat in verbinding met bepaalde organen en staat voor een bepaalde emotie (en orgaanemotie).

Als een chakra, om welke reden dan ook, beschadigd is, kan dat gevolgen hebben voor de bijbehorende organen en voor de andere chakra’s. Als alle chakra’s goed functioneren, kan de levensenergie (prana, Ki, Chi) goed doorstromen en ben je vitaal en gezond. Elk chakra heeft een specifieke kleur en trilling.

Bij een aura-en chakrahealing komt veel meer bij kijken. Zo worden er ook voedings- en leefstijladviezen gegeven. Tevens wordt een karakterstructuur analyse gedaan, alsook sjamanistische technieken gebruikt. Deze methodiek  is een zeer krachtige healing, die niet onderschat moet worden. Het is daarom nodig om behandelingen te verspreiden over meerdere behandelsessies.

Wat kan je verwachten tijdens de behandelingen?

De behandelingen kunnen bestaan uit:

  • het auraveld opschonen en vrijmaken van blokkades;
  • chakra’s repareren en balanceren;
  • een kleurenanalyse van het auraveld en het eventueel aanpassen hiervan;
  • leefstijladviezen en oefeningen;
  • het healen van de persoonlijkheid door het terughalen en integreren van verloren deelstructuren;
  • het beantwoorden van levensvraagstukken door channelen en andere sjamanistische technieken;
  • directe pijnverlichting;
  • het verwijderen van negatieve energieën.

Waarom een aura-en chakrahealing wordt gebruikt in de begeleiding van hsp’s?

Een van de meest gehoorde klachten van hsp’s is, dat ze moe zijn. Met een aura-en chakrahealing worden vermoeidheidsklachten energetisch via het aura opgelost maar ook via de chakra’s.

Thema’s zoals jezelf niet goed genoeg voelen, of onzekerheid, worden op energetisch niveau via de chakra’s opgelost, maar ook middels de sjamanistische technieken die verder gaan dan het hier en nu.

Deze methodiek geeft inzichten aan hsp’s voor wat betreft de aandachtspunten en krachten.