Yager therapie

De Yager Therapie/Code® is niet zomaar een methode. De ‘evidence based’ (=bewezen resultaat en werking) Yager Therapie/Code® is ruim 40 jaar geleden ontstaan. De Yager-therapie/Code® zoekt naar de oorzaken van problemen. Het richt zich op de bron en doet dat ook nog eens in een relatief korte tijd. In reguliere therapievormen en methodieken worden vaak alleen symptomen aangepakt. Volgens de Yager-Therapie/Code® is het bestrijden van symptomen als het maaien van gras om het onkruid te verdelgen. Het komt echter steeds weer terug totdat men het onkruid bij de wortel verwijderd. En dat is wat de Yager-therapie® doet.

Bewezen resultaten Yager-Therapie/Code®

Tal van onderzoeken en studies hebben bewezen dat een groot aantal cliënten baat heeft bij de Yager Therapie/Code®. De resultaten van deze onderzoeken zijn vastgelegd en openbaar gemaakt. Opmerkelijke resultaten zijn ook behaald bij patiënten met Parkinson en beginnende Alzheimer. Uiteraard claimen we hier niet dat elke patiënt met deze verschijnselen te helpen is maar wat zou het mooi zijn als we ook deze categorie patiënten verlichting kunnen bieden.

Vast staat dat vele ziekte-symptomen ontstaan zijn uit een opstapeling van emotionele en traumatische gebeurtenissen, die gedurende ons verdere leven versterkt zijn. Hier bewijst zich het nut van de Yager Therapie/Code®. Zoals dr. Yager zegt: “er is geen enkele andere therapievorm die ik ken, die zo effectief en efficiënt is als de Yagarian Therapy (Eng)”.

Waarvoor wordt de Yager-Therapie/Code® gebruikt?

 • Angsten, fobieën en dwangneuroses / OCS
 • Stress, Depressie, Burn-out, Trauma’s, PTSS
 • Verslavingsgedrag (roken, drugsgebruik, alcoholverslaving, gok- en gameverslaving
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Chronische pijnklachten
 • Spanningshoofdpijn, Migraine, Astma
 • Allergieën
 • Slaapproblemen
 • Seksuele, dermatologische- en gynaecologische klachten
 • Verbetering van het immuunsysteem
 • Gewichtsreductie en meer…

In mijn praktijk maak ik gebruik van de Yager-Therapie/Code®, als blijkt dat er dieperliggende oorzaken ten grondslag liggen aan problemen die hsp’s ervaren in het dagelijkse leven. Denk maar aan gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in de vroege jeugd, waar je geen herinnering over hebt, maar die toch van invloed zijn op je huidige leven.

Dit maakt dat de Yager-Therapie/Code® als een prettig wordt ervaren in tegenstelling tot regressietherapie. In de regressietherapie wordt gebruik gemaakt van een bestaande herinnering of situatie uit het verleden, waarbij de client de situatie in regressie herbeleeft. De Yager-Therapie/Code® maakt geen gebruik van herinneringen uit het verleden, waardoor het minder belastend is voor de client en discreet is, omdat de therapeut niet e weten komt wat zich heeft afgespeeld in het verleden.

Wil jij een afspraak maken voor de Yager-Therapie/Code®? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek.