In deze disclaimer wijs ik alle aansprakelijkheid betreffende onjuiste informatie op de website https://www.gewoongelukkiggezond.com die gaat over natuurgeneeskundige methodieken, energetische methodieken en hypnotherapie. 

Hoewel de informatie met uiterste zorgvuldigheid wordt samengesteld, vervaardigd en verspreid, kan Gewoon Gelukkig Gezond voor geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie (disclaimer)

In deze disclaimer wordt Gewoon Gelukkig Gezond uitgesloten van aansprakelijkheid betreffende het gebruik van informatie en links van derden. Gewoon Gelukkig Gezond is niet aansprakelijk voor de juistheid van informatie van derden.

Hoewel Gewoon Gelukkig Gezond zeer effectief is in het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van mens en dier, via natuurgeneeskundige holistische behandelingen, is het nog steeds van belang nauw samen te werken met de behandelend arts om de behoefte aan medicijnen te controleren.

Informatie op deze site over alternatieve geneeswijzen is niet bedoeld als en vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.

Gewoon Gelukkig Gezond, praktijk voor natuurgeneeskunde en hypnotherapie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik of onvolledigheid van de informatie op deze internetsite en/of pagina’s.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan verzoeken wij u om dit aan ons kenbaar te maken via het contactformulier.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. 

De teksten kunnen u wellicht enige algemene kennis en begrip bieden van natuurlijke geneeswijzen en gezondheid/heelheid in het algemeen maar zij kunnen en mogen niet leiden tot een diagnose of zelf ingezette behandeling van – of verbandhoudend met – uw persoonlijke klachten of omstandigheden. Daarvoor moet u zich wenden tot uw behandelend arts.

Amsterdam, 31 januari 2021

Gewoon Gelukkig Gezond

Digna Koopmans-Tjon A San