‘Gelukkig leven’, ‘Gelukkig zijn’…je kan het leren.

happy people

Ben je er klaar voor om je leven te veranderen en een gelukkig leven te leven?

Gelukkig leven kan je leren. Want hoe mooi zou het zijn, als:

 • Je je hoogsensitiviteit kan omarmen, omdat je met je overprikkeling weet om te gaan?
 • Dat je aandacht niet alle kanten meer opschiet, zodat je je op je werk beter kan focussen en daardoor ook minder stress ervaart?
 • Dat je oude patronen kan doorbreken en eindelijk lekker in je vel zit?  
 • Dat je je ook meer focust op jezelf, en niet meer op wat je voelt dat anderen van je willen?
 • En dat je kon leven vanuit de kracht van je hoogsensitiviteit, vol zelfvertrouwen, waardoor je leuke, gelijkgestemde mensen ontmoet, goed voor je zelf zorgt en eindelijk doet wat je zelf wilt doen en wat bij je past?
 • En dat er iemand is, die net als jou het gevecht met zichzelf kent, en die je een geweldig aanbod doet, waardoor jij weer jezelf kan zijn? 

Wie wil dat nou niet?

Ik merk dat als hsp, ik vaak worstelde met mijn hoogsensitiviteit.  Het zorgde voor onzekerheid, een laag zelfbeeld, neerslachtigheid, slecht slapen, en stress. Ik had nog moeite met slechte ervaringen uit mijn jeugd of uit mijn volwassen leven, waardoor ik angstig werd, irreële overtuigingen had zoals:

“Ik ben niet goed genoeg”

“Ik ben niet mooi genoeg”

“Waarom ik?”

“Ik schaam mij”

En…waarschijnlijk… als je dit leest, denk je… “Ik heb dat ook.”

Niet getreurd, want gelukkig leven kan je leren.

‘Gelukkig leven kan je leren’ aanbod

Gelukkig leven kan je leren aanbod

Daarom heb ik speciaal voor jou een geweldig aanbod samengesteld: het “Gelukkig leven kan je leren”– aanbod. Een aanbod waar ik ontzettend trots op ben. Het komt recht uit mijn hart naar jou.

Weet je, ik ben jou geweest. Ik weet daarom als geen ander, dat wat ik jou aanbied, werkt.

In mijn aanbod maak ik gebruik van verschillende natuurgeneeskundige technieken en energetische methodieken. Ze zijn allemaal even waardevol. Ze helpen je op hun eigen unieke manier oude patronen doorbreken, waardoor je leert omgaan met jouw hooggevoeligheid.

Gelukkig leven kan je leren…

Coaching

Middels coaching maak ik je bewust van je denkpatronen, waar deze vandaan komen en hoe je ze kan veranderen. Je leert andere keuzes te maken die beter bij je passen. Coaching gebruik ik in live sessies, online sessies, telefonische sessies, email sessies en je ontvangt huiswerkopdrachten en oefeningen. Zie ook FAQ.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose. Veel mensen denken bij hypnose aan de “showhypnose” waarbij een gewillig slachtoffer allerlei “kunstjes” uitvoert op een podium tot vermaak van een publiek. Hypnotherapie heeft hier niets mee te maken.

Veel dingen in het dagelijks leven zijn gebaseerd op hypnose. De reclame die je op tv ziet, programmeert jouw brein om bepaalde producten te kopen. Er wordt gebruik gemaakt van kleur, geur en vooroordelen en meningen om jou ervan te overtuigen dat jij het product nodig hebt en er niet zonder kan. 

Bij hypnotherapie zijn wij er niet op uit om jou iets te laten doen, maar om iets te veranderen in je denken en je doen. Daarvoor worden veranderingen in het onderbewustzijn aangebracht. Bijvoorbeeld jouw gedachten over jezelf, over een gebeurtenis, het gevoel wat je hebt over een gebeurtenis, etc. etc.

In het onderbewustzijn zijn namelijk alle ervaringen en oude patronen gezeteld. De veranderingen in het onderbewustzijn leiden weer tot de gewenste gedragsveranderingen. Denk maar aan meer zelfvertrouwen creëren, een thema wat vaak bij hsp’s speelt. Uitermate geschikt dus om jouw onzekerheid aan te pakken.

In feite kan je alles aanpakken met hypnotherapie. Denk maar aan afvallen, of stoppen met roken, regressie, pijnbestrijding etc. en met name die thema’s die gebaseerd zijn op aangeleerde oude patronen. Zie ook FAQ en de pagina over hypnotherapie.

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde kan verschillende technieken omvatten. In mijn praktijk werk ik met aura- en chakrahealings en sjamanisme. Een aura-en chakrahealing richt zich op het in balans brengen van lichaam en ziel. Deze behandeling bestaat uit verschillende technieken die elk op zich apart ingezet kunnen worden en die allemaal bijzonder effectief zijn. In een aura-en chakrahealing werk ik veel in het aura en met de chakra’s, daarnaast zijn er sjamanistische technieken die het geheel compleet maken. Een mooie manier om aan je hooggevoeligheid te werken en meer energie te krijgen. Zie ook FAQ

Klankschaalmassage/concert

Hoewel de termen klankschaalmassage en klankschaalsessies de indruk wekken dat het alleen maar om ontspanning gaat, gebeurt er door de trilling van de het aanslaan van de klankschalen, heel veel in je lichaam. Blokkades, veroorzaakt door jouw hooggevoeligheid, worden op lichaamsniveau losgetrild en zorgen weer voor ruimte, waardoor naast ontspanning ook heling kan optreden.

Wat krijg je:

 1. Gratis telefonische intake
 2. Afspraak direct telefonisch boeken
 3. Meestal snel een afspraak
 4. 60-90 minuten consulten
 5. Email consulten
 6. Bovengenoemde disciplines: Online en Face to Face, Hypnotherapie, Aura-en Chakrahealing inclusief Soulretrieval, Extractions, Krachtdier zoeken, Kleurentherapie, Karakterstructurentherapie. 
Bonus consult→ Gratis klankschaalmassage van 30 minuten t.w.v. € 50

De Yager-Code/Therapie®, Simpson Protocol® en de Luisterkindmethode® zijn apart aan te vragen. Desgewenst kunnen ze ook als onderdeel in de begeleiding worden geïntegreerd. Voor jouw investering, zie de pagina ’tarieven’

Hoe je weet dat dit geschikt is voor jou?

Als..

Je oude patronen wilt doorbreken

Jij je hoogsensitiviteit wilt omarmen en dus ook jezelf

 Elke dag, je meer en meer energie wilt hebben, zodat je je hobby’s weer kan oppakken

Jij je staande wilt houden in drukke situaties en dus je grenzen kan aangeven van wat je aankan

Het begrijpen van jezelf je doel is en je dus van jezelf leert houden zoals je bent

Meer zelfvertrouwen een prioriteit is en waardoor je beter presteert op je werk en eindelijk gewaardeerd wordt voor wat je doet

Je onderscheid wilt kunnen maken in welke emoties van jou zijn en welke van een andere zodat je niet overprikkeld raakt

Je wilt leren omgaan met prikkels, geprikkeld zijn en overprikkeling zodat je niet in een burn-out terecht komt

Je een betere focus wilt op wie je bent en wat je wilt, omdat je een leven wilt leiden waar jij je talenten optimaal kan benutten

En je weet dat als je er niets aan doet, alles blijft zoals het is, en je uiteindelijk chronisch overbelast∗ raakt!!!

∗Uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) 2018 van TNO en CBS blijkt dat 17,3 procent van alle werknemers in Nederland ernstige burn-outklachten heeft, vooral jonge mensen tussen 25 en 34 jaar.

Wacht niet te lang? Want voor je het weet zit je thuis met een burn-out.


Neem vrijblijvend contact op:

Stuur een mail naar: ikwileenafspraak@gewoongelukkiggezond.com