vrouw die gelukkig leeft

Ben je er klaar voor om je leven te veranderen en het gelukkig leven te leren?

Gelukkig leven kan je leren. Want hoe mooi zou het zijn, als

 • Je je hoogsensitiviteit kan omarmen, omdat je met je overprikkeling weet om te gaan?
 • Dat je aandacht niet alle kanten meer opschiet, zodat je je op je werk beter kan focussen en daardoor ook minder stress ervaart?
 • Dat je oude patronen kan doorbreken en eindelijk lekker in je vel zit?  
 • Dat je je ook meer focust op jezelf, en niet meer op wat je voelt dat anderen van je willen?
 • En dat je kon leven vanuit de kracht van je hoogsensitiviteit, vol zelfvertrouwen, waardoor je leuke, gelijkgestemde mensen ontmoet, goed voor je zelf zorgt en eindelijk doet wat je zelf wilt doen en wat bij je past?
 • En dat er iemand is, die net als jou het gevecht met zichzelf kent, en die je een geweldig aanbod doet, waardoor jij weer jezelf kan zijn? 

Wie wil dat nou niet?

Ik merk dat veel mannen en vrouwen worstelen met hun hoogsensitiviteit, die vaak voor onzekerheid, laag zelfbeeld, neerslachtigheid, slecht slapen, en stress zorgt. Ze hebben nog moeite met slechte ervaringen uit hun jeugd of uit hun volwassen leven, waardoor ze angstig zijn, irreële overtuigingen hebben zoals ‘niet goed genoeg zijn’, ‘niet mooi genoeg zijn’, ‘waarom ik?’ en schaamte. En…waarschijnlijk… als je dit leest, denk je… “Ik heb dat ook.” Niet getreurd, want gelukkig leven kan je leren.

‘Gelukkig leven kan je leren’ aanbod

Daarom heb ik speciaal voor jou een geweldig aanbod samengesteld: het “Gelukkig leven kan je leren”– aanbod. Een aanbod waar ik ontzettend trots op ben, omdat het vanuit mijn hart aan jou wordt aangeboden. Weet je, ik ben namelijk zelf hoogsensitief en dacht vroeger altijd dat ik niet goed genoeg was. Ik weet daarom als geen ander, dat wat ik jou aanbied, werkt.

In mijn aanbod maak ik gebruik van verschillende technieken en methodieken, die allemaal even waardevol zijn en die elk op hun eigen unieke manier jouw oude patronen doorbreken, waardoor je leert omgaan met jouw hooggevoeligheid.

Gelukkig leven kan je leren…

Coaching

Middels coaching maak ik je bewust van je denkpatronen, waar deze vandaan komen en hoe je ze kan veranderen. Je leert andere keuzes te maken die beter bij je passen. Coaching gebruik ik in live sessies, online sessies, telefonische sessies, email sessies en je ontvangt huiswerkopdrachten en oefeningen. Zie ook FAQ.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van gedragstherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose. Veel mensen denken bij hypnose aan de “showhypnose” waarbij een gewillig slachtoffer allerlei “kunstjes” uitvoert op een podium tot vermaak van een publiek. Hypnotherapie heeft hier niets mee te maken.

Bij hypnotherapie worden ‘suggesties’ aan het onderbewustzijn gegeven. In het onderbewustzijn is de plek waar oude patronen gezeteld zijn. De suggesties die gegeven worden leiden weer tot gewenste gedragsveranderingen. Denk maar aan meer zelfvertrouwen creëren, een thema wat vaak bij hsp’s speelt. Uitermate geschikt dus om jouw onzekerheid aan te pakken. Natuurlijk is er meer mogelijk met hypnotherapie. Denk maar aan afvallen, of stoppen met roken, die allemaal gebaseerd zijn op aangeleerde oude patronen. Zie ook FAQ en de pagina over hypnotherapie.

Yager-Therapie/Code®

De Yager-Therapie/Code® is een therapievorm die zijn effectiviteit heeft bewezen gedurende de 40 jaren sinds zijn ontwikkeling. het is een therapie die gericht is op de oorsprong van klachten.  De Yager-Therapie/Code® is met name geschikt voor klachten die ontstaan zijn door trauma’s in de vroege jeugd en complexere problemen. Deze therapievorm is goed te combineren met hypnotherapie, echter wordt het apart aangeboden, gelet op de tijdsduur van een consult (90-120 min.). De Yager-Therapie/Code® is een goede manier om diepliggende onbewuste patronen bij hsp’s aan te pakken. Zie ook de aparte pagina van de Yager-Therapie/Code®

Aura-en Chakrahealing

Een aura-en chakrahealing richt zich op het in balans brengen van lichaam en ziel. Deze behandeling bestaat uit verschillende technieken die elk op zich apart ingezet kunnen worden en die allemaal bijzonder effectief zijn. In een aura-en chakrahealing werk ik veel in het aura en met de chakra’s, daarnaast zijn er sjamanistische technieken die het geheel compleet maken. Een mooie manier om aan je hooggevoeligheid te werken. Zie ook FAQ

De Luisterkindmethode

De Luisterkindmethode is een methode die op telepathische wijze, achter het “WAAROM” van gedrag, oude (denk)patronen, levenslessen, ziekte, van jouw kind of jezelf, kan komen. Op onbewust niveau vindt er al heling plaats. Een methode waarbij jij (of je kind) niet aanwezig hoeven te zijn in mijn praktijk en die via email contact verloopt. Een mooie methodiek die geen labels legt op jou. Bovendien ontvang je inzichten waar je direct mee aan de slag kan. Voor meer informatie lees ook de pagina met de meest gestelde vragen: FAQ en de pagina over Luisterkindmethode.

Klankschaalmassage/concert

Hoewel de termen klankschaalmassage en klankschaalsessies de indruk wekken dat het alleen maar om ontspanning gaat, gebeurt er door de trilling van de het aanslaan van de klankschalen, heel veel in je lichaam. Blokkades, veroorzaakt door jouw hooggevoeligheid, worden op lichaamsniveau losgetrild en zorgen weer voor ruimte, waardoor naast ontspanning ook heling kan optreden.

Wat krijg je:

 1. Gratis intake
 2. Afspraak direct online boeken
 3. Meestal dezelfde week al een afspraak
 4. 60-90 minuten consulten
 5. Email consulten
 6. Bovengenoemde disciplines: Online en Face to Face Coaching, Hypnotherapie, Aura-en Chakrahealing inclusief Soulretrieval, Extractions, Krachtdier zoeken, Kleurentherapie, Karakterstructurentherapie
 7. De Yager-Code® en de Luisterkindmethode® zijn apart aan te vragen. Desgewenst kunnen ze ook als onderdeel in de begeleiding worden geïntegreerd 
 8. 1 Gratis klankschaalconcert t.w.v. € 15

Hoe je weet dat dit geschikt is voor jou?

Als..

Je oude patronen wilt doorbreken

Jij je hoogsensitiviteit wilt omarmen en dus ook jezelf

Je elke dag meer en meer energie wilt hebben, zodat je je hobby’s weer kan oppakken

Jij je staande wilt houden in drukke situaties en dus je grenzen kan aangeven van wat je aankan

Je jezelf beter wilt begrijpen en dus van jezelf leert houden zoals je bent

Je meer zelfvertrouwen wilt waardoor je beter presteert op je werk en eindelijk gewaardeerd wordt voor wat je doet

Je onderscheid wilt kunnen maken in welke emoties van jou zijn en welke van een andere zodat je niet overprikkeld raakt

Je wilt leren omgaan met prikkels, geprikkeld zijn en overprikkeling zodat je niet in een burn-out terecht komt

Je een betere focus wilt op wie je bent en wat je wilt, omdat je een leven wilt leiden waar jij je talenten optimaal kan benutten

En je weet dat als je er niets aan doet, alles blijft zoals het is, en je uiteindelijk chronisch overbelast∗ raakt!!!

∗Uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) 2018 van TNO en CBS blijkt dat 17,3 procent van alle werknemers in Nederland ernstige burn-outklachten heeft, vooral jonge mensen tussen 25 en 34 jaar.

Wacht niet te lang? Want voor je het weet zit je thuis met een burn-out.


Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak: