Luisterkindmethode -als je (innerlijk)kind gehoord wil worden

De Luisterkindmethode is een manier om met een kind te communiceren, waarbij er op telepathische wijze en op een dieper niveau (onbewust niveau) contact wordt gemaakt met een kind. Het unieke van de luisterkindmethode is, dat ik geen labels leg op jouw kind, maar alleen maar luister, en open ga in het gesprek met het kind. Ik luister vooral wat jouw kind te zeggen heeft wat in het dagelijks leven onbesproken blijft. Dit noem ik een luisterkindafstemming. 

Voor wie is de Luisterkindmethode geschikt?

Luisterkindmethode voor Kinderen

Stel dat jouw kind ’s nachts niet wil slapen en erg druk gedrag vertoont of niet wil luisteren. Misschien is hij/zij extreem boos, en/of maakt moeilijk contact met leeftijdgenoten. Of is erg stil en in zichzelf gekeerd. Welk probleem er ook speelt, je maakt je zorgen en je weet je geen raad meer mee. Je wilt je kind graag leren begrijpen en helpen. Een luisterkindafstemming is hier bij uitstek geschikt voor. En het mooie hiervan is, is dat je kind gewoon in zijn eigen veilige omgeving kan blijven. 

Op afstand

Ik maak namelijk op afstand (telepatisch) contact met jouw kind, door middel van de foto die je mij van tevoren hebt opgestuurd. Ik ga in gesprek met je kind, waarbij je kind over het algemeen bepaalt waar hij of zij het over wil hebben. 

Onderwerpen

Tijdens het gesprek, kunnen jouw vragen aan bod komen. Tevens kan het voorkomen dat een vorig leven van een kind aan bod komt, of dat er auralifters aanwezig zijn die mogelijk te maken hebben met het gedrag van jouw kind. Opmerkelijk is dat ouders vaak na een afstemming zien dat het gedrag van hun kind verbetert. De afstemming is echter geen garantie dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Er zijn tenslotte ook aanwijzingen of adviezen voor ouders in een afstemming. Kinderen vanaf 10 jaar moeten op de hoogte zijn dat er een afstemming op ze wordt gemaakt of moeten zelf toestemming geven.

Luisterkindmethode voor Volwassenen

Ook jij als volwassene kan een Luisterkindafstemming aanvragen. Het principe en de werkwijze is hetzelfde. Je merkt dat je in een vicieuze cirkel bent beland en komt maar niet vooruit. Of je kampt met angsten, die je niet kan plaatsen. Of je maakt moeilijk vriendschappen, je hebt relatieproblemen, of je zit niet lekker in je vel. Misschien heb je last van neerslachtigheid of wisselende stemmingen en heb je vragen over het hoe en waarom in je leven. Kortom, welke vraag je ook hebt, de Luisterkindmethode helpt jou de antwoorden te vinden op jouw vragen.

Inzichten

Want met de Luisterkindmethode, met een afstemming, krijg je inzicht in het ontstaan van jouw gedachtepatronen. Je krijgt inzicht in waar, hoe en of wanneer een blokkade is ontstaan. De Luisterkindmethode bied jou een oplossing, want door het verkregen inzicht kan je er ook daadwerkelijk wat aan doen.

Modules Luisterkindmethode®

Geboortebegeleiding

De Geboortebegeleiding is een aparte module van de Luisterkindmethode en is bedoeld voor als je zwanger bent, vanaf 28 weken zwangerschap. De opzet van de geboortebegeleiding is ook anders dan de afstemming van de Luisterkindmethode. Als aanstaande moeder kan je jezelf niets mooiers cadeau geven dan een Geboortebegeleiding. 

Email contact

Waar ik bij een luisterkindafstemming slechts enkele e-mail contacten heb, heb ik bij de geboortebegeleiding intensiever e-mail en/of telefonisch contact met jou, en daardoor ook op zielsniveau met je ongeboren kindje. Tijdens de geboortebegeleiding verbind ik mij op een dieper niveau met je kindje. Doordat ik mij afstem op jouw ongeboren kindje, leer jij je kindje kennen en verwelkom je het als het ware in de wereld. Daardoor krijg je inzicht in hoe jouw ongeboren kindje tegen de geboorte aankijkt en hoe het zich in de wereld wil presenteren.

4 Weken

Tijdens een geboortebegeleiding ben ik 4 weken lang, 1 dag in de week op een vastgesteld tijdstip, een trouwe metgezel (op afstand) van jou en je kindje. Het enige wat jij hoeft te doen, is op het vastgestelde tijdstip in de rust te gaan, zodat ik mij kan afstemmen op je kindje. Dit moment is jouw moment samen met je kindje. De vierde en tevens laatste afstemming is een persoonlijke brief van jouw kindje aan jou.

Deze aparte variant van de Luisterkindmethode is niet alleen heel bijzonder, maar ook zeer persoonlijk. Ik stel mij daarom bijzonder dankbaar op, omdat ik dit met jou en je kindje mag delen.

Als je een geboortebegeleiding wilt aanvragen of meer informatie wenst, mail dan naar: info@holistischepraktijkzivah.nl.

De Levensbrug

De Levensbrug is een aparte module van de Luisterkindmethode. Het is als een gewone afstemming van de Luisterkindmethode. Het speciale aan deze afstemming is, dat ik als Luisterkindwerker de brug mag zijn tussen jou en je overleden dierbare. De lading is wat emotioneler en zwaarder, omdat je heel vaak bij het overlijden van een geliefde, nog met tal van vragen zit. Met een Levensbrug afstemming bied ik jou de mogelijkheid om deze vragen te kunnen stellen.

Op wie kan afgestemd worden?

 • op overledenen
 • mensen in coma
 • iemand op de intensive care en die niet zelfstandig meer kunnen praten
 • personen met vormen van dementie/ Alzheimer/ Korsakov
 • mensen die zelfmoord hebben gepleegd
 • doodgeboren baby’s
 • foetussen die zijn overleden door een miskraam of niet levensvatbaar waren

Wie mag aanvragen?

 • echtgenoot/echtgenote/levenspartners
 • direct nabestaanden zoals ouders van overleden kinderen,
 • kinderen van overleden ouders
 • broers of zusters

Als een niet nabestaande een afstemming aanvraagt op een overledene, dan zal de direct nabestaande altijd toestemming hiervoor moeten verlenen.

Wat kan je vragen?

In feite mag je alles vragen. Er is echter één uitzondering: vragen over bewijsvoering van door misdaden overleden mensen of over schuldvragen, worden niet in behandeling genomen.

Enkele voorbeelden van vragen die je kunt stellen, zijn:

 • Wil je ons nog iets vertellen?
 • Welke boodschap wil je ons nog meegeven?
 • Zou je gehandicapt geboren zijn?
 • Waren wij te bang om ouders te worden?
 • Ben je nu gelukkig?
 • Wat kunnen wij nog voor je doen?
 • Welke kleding wil je bij de begrafenis of crematie?
 • Waarom ben je uit het leven gestapt?
 • Wat voor teken geef je mij zodat ik weet dat jij het bent?