Door mijn hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit, stond ik mijn hele leven in dienst van de ander. Ik durfde niet altijd ‘nee’ te zeggen, bang niet geaccepteerd te worden of niet aardig gevonden te worden. Ik voelde mij steeds ongelukkiger worden, totdat ik mijn leven onder loupe nam en erachter kwam dat ik mijn hooggevoeligheid had genegeerd. Pas toen ik het ging omarmen, kon ik groeien. Uiteindelijk groeide ik van hsp vrouw die zichzelf wegcijferde naar een hsp ondernemer.

Mijn hoogsensitiviteit in het ondernemerschap

Van een hooggevoelige vrouw die zichzelf wegcijferde, en daardoor steeds meer onrust en stress ervoer, ben ik gegroeid tot een “hooggevoelige ondernemer” met een praktijk waarin ik spiritualiteit combineer met coaching, natuurgeneeskunde en hypnose. Ik heb mijn hoogsensitiviteit geïntegreerd in het ondernemerschap, waardoor mijn hooggevoeligheid nu mijn kracht is geworden.

Waarom ik je kan helpen

Omdat ik uit eigen ervaring weet hoezeer mijn hoogsensitiviteit mij een ‘onbestemd’ gevoel gaf, en hoe het je ongelukkig kan maken. Hoe het een stempel drukt op alles wat je doet, denkt en voelt. Daarom ligt mijn hart bij het begeleiden van jou, zodat jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Ik leer je omgaan met je eigen hooggevoeligheid. (Doe de test in hoeverre jij hoogsensitief bent.) En ik help je graag van je blokkades af, en daarmee leer ik je je eigen plek te herontdekken in de snelle maatschappij. Ook begeleid ik jou op weg naar een gelukkig leven waarin je je talenten en kwaliteiten ziet en deze in kan zetten, waar jij wilt. Hierin ligt mijn expertise, omdat ik zelf die weg gegaan ben.

Mijn achtergrond

Het hoogsensitieve kind

Door mijn hoogsensitiviteit had ik als kind al interesse in spiritualiteit en het paranormale. Echter, vanwege mijn culturele achtergrond was het niet gebruikelijk hierover te praten. Daardoor heb ik mijn spirituele ontwikkeling onderdrukt. Dat had een negatieve impact op mijn ZIJN en mijn gezondheid, wat zich manifesteerde in een chronische aandoening.

De volwassene

Op latere leeftijd ben ik in aanraking gekomen met energiewerk zoals Reiki en Shambhala. Daarna heb ik trainingen in mediumschap gevolgd, waaronder een Dierentolk opleiding, de Luisterkindmethode, alsook workshops en cursussen in intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze cursussen ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben. Dat dit geen “last” is, maar een gave, die, als je deze weet te kanaliseren, een enorme kracht en kwaliteit is.

Mijn helingsproces

Ook kwam ik erachter wat er was gebeurd waardoor ik mij niet gelukkig voelde met het leven wat ik leidde. Ik verwerkte de oorzaak door middel van speciale sessies, bijzondere rituelen en diepgaande energetische behandelingen. Bovendien leerde ik deze ook zelf te geven en dat zorgde er óók voor dat het onbestemde gevoel verdween. En in plaats van stress en boosheid, ontstond er zelfliefde en zelfacceptatie. Ik omarmde met recht mijn hoogsensitiviteit en kon eindelijk tegen mijzelf zeggen dat ik hsp ben.

Mijn hart volgen

Intussen was ik werkzaam als maatschappelijk werkster. Daar kon ik goed mijn ei kwijt. Ik merkte hoe leuk ik het vond om mensen te helpen. Toch, als ik naar mijn gevoel en intuïtie luisterde, merkte ik dat ik toch het liefste een eigen praktijk wilde neerzetten. Een praktijk waarin ik veel gerichter mijn kennis en kunde wat betreft mijn hoogsensitiviteit, kon inzetten. Waarin ik counseling, healing en natuurgeneeskunde kon combineren in combinatie met mijn hoogsensitiviteit. Ik besloot een opleiding te doen voor natuurgeneeskundig therapeut en toen ik die afrondde in 2016, startte ik met mijn Holistische Praktijk Zivah.

Toen en nu…

Eerst richtte ik me op ouders en sensitieve kinderen. Daarna richte ik mij alleen op vrouwen. Maar naarmate ik transformeerde, voelde ik dat ik heel graag mijn gaven, healingcapaciteiten, natuurgeneeskundige kennis en ervaringsdeskundigheid wilde inzetten voor zowel mannen en vrouwen, die net als mij toen, willen leren omgaan met hun hoogsensitiviteit. Het was gewoon een logische stap omdat de klanten er al waren. In april 2020 voelde ik dat het eindelijk tijd was om ook mijn praktijknaam aan te passen in: Gewoon Gelukkig Gezond

Het werk dat ik doe is dankbaar werk. Ik zie namelijk welke transformaties zich voordoen, als ik ze begeleid. Zij raken bevrijd van hun emotionele blokkades, ze ontdekken hun talenten en kwaliteiten, en soms hun eigen hoogsensitiviteit, en ze voelen zich zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen. Ze leven het leven weer wat voor hen bedoeld is. Het is geweldig om daarvan getuige te mogen zijn!


Wil je meer informatie:

Stuur dan een email naar: ikwileenafspraak@gewoongelukkiggezond.com