Simpson Protocol

Ik ben een gecertificeerd practitioner van de Simpson Protocol® en heb de Simpson Protocol gedaan bij Ines Simpson. (Bekijk ook de video van Ines, waar zij vertelt wat het inhoudt om een gecertificeerd practitioner te zijn.) Ik ben erg enthousiast over deze manier van werken met hypnose. De resultaten zijn fenomenaal. In mijn oefenperiode heb ik verscheidene mensen mogen helpen met SP. Van onzekerheid en niet kunnen opkomen voor jezelf naar meer zelfvertrouwen en jezelf laten zien en meer. Ik ben erg dankbaar dat dit op mijn pad kwam.

Ines explaining Certified Practitioner

Are you willing to allow your mind to do the work for you?

Ines Simpson, Simpson Protocol

Ines Simpson

Het Simpson Protocol is bedacht door Ines Simpson, een gerespecteerd hypnotherapeut en docent aan het Esdaile instituut. Ik heb het Simpson Protocol bij Ines gevolgd en ben ontzettend blij dat dit op mijn pad kwam. 

Esdaile

In de sessies met het Simpson Protocol (=SP), ga je in een diepere staat van hypnose, de Esdaile staat. In de reguliere hypnose sessies ga je meestal maar tot de somnambulisme staat, een diepe staat van hypnose waar je kan werken aan pijnreductie, anesthesie, regressie etc. 

Hoger Bewustzijn

Ines Simpson Ines ontdekte dat je in de Esdaile staat (vernoemd naar James Esdaile, die operaties uitvoerde in deze zeer diep staat van hypnose), in diepere lagen van het onderbewustzijn kon komen en kon communiceren met het Hoger bewustzijn. Hierdoor kon je lagen bereiken die meestal verborgen bleven voor ons verstand.

Holistisch

Het Simpson Protocol® heeft een holistische aanpak en het ontwikkelt zich steeds verder. In principe kan je alle issues behandelen, mits je ervoor kiest om in hypnose te gaan en mits je bereid bent de controle uit handen te geven aan je hoger bewustzijn. Zo zijn er programma’s voor Geboortebegeleiding( de zwangerschap en geboorte voor moeder en kind prettig maken), Vertiliteits-programma( voor als je moeite hebt om zwanger te raken), gezondheidsprogramma( bij gezondheidsklachten), Surrogaat programma (voor een kind, dier, of iemand op afstand of iemand die zich niet kan uitspreken) etc. etc. 

Online

Het mooie van deze methodiek is dat je er gemakkelijk online mee kan werken. Zo hoef jij je huis niet uit te gaan voor een afspraak. En kan je een sessie ondergaan in de warmte van je eigen plekje. Zeker in de tijd waarin wij leven waarin fysiek contact wordt vermeden. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn praktijk. Ik hanteer de richtlijnen van het RIVM qua bescherming en hygiene.

Toch raad ik je aan om de eerste sessie bij mij in de praktijk te houden, vooral als je nog nooit onder hypnose bent geweest. 

Contactformulier

Wil je meer weten over de Simpson Protocol? Of weet je niet zeker of de Simpson Protocol iets voor jou is? Maak dan vrijblijvend een belafspraak, waarin wij samen nagaan of SP iets voor jou is.

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren.
  Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring en Cookies
  Policy om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  *Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom
  verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen

   
   

  Video met uitleg over de Simpson Protocol

  https://youtu.be/HrXAVgA6pwU