De Virtuele Maagband (VM) is een hypnosetechniek die ervoor zorgt dat je kan afvallen, met een slagingspercentage van 80%.

Ben jij de persoon die:

 • Een BMI (Body Mass Index) heeft van 30 of hoger?
 • Die de vooroordelen van anderen over je gewicht zat is, en zich daardoor buitengesloten voelt uit de maatschappij?
 • Klaar is met al die strenge diëten die alleen maar voor een jojo-effect hebben gezorgd en je daardoor juist zwaarder bent geworden?
 • Ontzettend gemotiveerd is om je doelgewicht te behalen, omdat je weet dat je gezondheid eronder lijdt? (vermoeidheid, kortademig bij trappen lopen of lichte inspanning)
 • Weet dat als je niks doet aan je gewicht, dat je het risico loopt op hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, en andere gezondheidsproblemen?
 • Zonder honger wil kunnen afvallen?
 • Er niet voor terugdeinst om het gewichtsprobleem aan te pakken met voedingsadviezen, oefeningen en hypnose?
 • En die 100% gemotiveerd is en gelooft dat het nu eindelijk gaat lukken?

Dan heb ik goed nieuws voor je. De Virtuele Maagband heeft bewezen dat afvallen mogelijk is voor mensen met Overgewicht en extreem Overgewicht zoals Obesitas.

Schema BMI

Met een gezonde leefstijl voorkom je overgewicht en gezondheidsklachten.

Waar sta jij in de kolom?

Wat is een VM?

Door hypnose kunnen we suggesties geven aan het onderbewustzijn die deze als waarheid aanneemt omdat onderbewustzijn geen verschil kent tussen werkelijkheid en fictie.

Door onder hypnose een maagband of maagring te plaatsen, ervaar jij dit alsof je daadwerkelijk een operatie hebt ondergaan en dat er een maagband is geplaatst. De Virtuele Maagband is een feit geworden. Je ervaart geen honger waardoor je kan afvallen.

Hoe het in zijn werk gaat

Ten eerste moet ik erbij vermelden dat een Virtuele Maagband niet voor iedereen geschikt is. Er zijn bepaalde voorwaarden waar aan voldaan moeten worden. Die voorwaarden worden in een GRATIS intake gesprek besproken. De behandeling bestaat uit een traject van in totaal 4 behandelingen in een tijdsbestek van 6-8 weken, en een eventueel nazorggesprek.

Intake en 1e sessie aansluitend

Er vindt dus eerst een intake plaats. Tijdens de intake worden er allerlei vragen gesteld over je gezondheid, gewicht, eetpatroon, werk, dagbesteding etc. Er wordt dus gekeken of je voldoet aan de strenge eisen die er gesteld worden voor het plaatsen van de VM. Daarnaast vertel ik jou wat je van mij mag verwachten en wat ik van jou verwacht.

1e sessie

Aansluitend op de intake en indien je voldoet aan alle voorwaarden, vindt de eerste sessie plaats. Je ontvangt een werkboekje die uitvoerig met je wordt besproken. Daarin staan jouw doelen in genoteerd die wij samen hebben opgesteld en er staan oefeningen /opdrachten die je tijdens het traject dient uit te voeren. We tekenen samen een behandelingsovereenkomst, waarin de mondelinge afspraken, doelen in verwerkt staan. Dan komt de voorbereiding voor de 2e sessie. Dit is de eerste hypnose sessie, waarin je alvast kennismaakt met hypnose en hoe dat in zijn werk gaat.

Tussen de eerste en tweede sessie mag er minimaal twee weken tussen zitten!!!

2e sessie

In de tweede sessie bespreken we eerst de opdrachten uit het werkboekje. We bespreken je doelen en in hoeverre het gelukt is de opdrachten uit te voeren. Indien nodig stellen we de doelen bij. Daarna ga je weer onder hypnose en wordt de virtuele maagband geplaatst.

3e sessie

Tussen de 2e en 3e sessie vindt ongeveer 4 weken tussen. In deze sessie wordt de maagband eenmalig bijgesteld of aangetrokken. Wederom bespreken we de doelen en opdrachten uit het werkboekje.

4e sessie

In deze sessie gaan we in op de reden van het overgewicht. Tijdens de hypnose worden directe suggesties aangereikt aan het onderbewustzijn die voor verankering zorgen. Tijdens deze sessie ontvang je een mp3 bestand die je dagelijks dient te beluisteren, ter verankering van alle suggesties.

Na het traject

Zowel tijdens als na het traject blijf ik nog beschikbaar voor je, voor als je nog vragen hebt of adviezen nodig hebt. ✴︎

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren.
  Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring en Cookies
  Policy om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  *Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom
  verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen

  ✴︎ Prijzen