Yager therapie

De Yager-Code®

De Yager-Code® is een behandelmethode waar ik mij goed in kan vinden. Het is niet zomaar een methode. Het is ‘evidence based’ (=bewezen resultaat en werking). Deze methodiek is ruim 40 jaar geleden ontstaan. In een sessie zoek ik naar de oorzaken van problemen. Ik richt mij op de bron en dat doe ik ook nog eens in een relatief korte tijd. In reguliere therapievormen en methodieken worden vaak alleen symptomen aangepakt. Hierdoor blijven problemen terugkomen. 

Bewezen resultaten Yager-Code®

Als je googled op “Yager-Code®”, vind je tal van onderzoeken en studies. Ten eerste vind je bewijzen dat een groot aantal cliënten baat heeft bij de Yager-Code®. Het tweede punt is dat de resultaten van deze onderzoeken vastgelegd en openbaar gemaakt. En als aanbeveling, kan je met name de opmerkelijke resultaten lezen die behaald zijn bij patiënten met Parkinson en beginnende Alzheimer. Dit maakt dat deze methodiek heel bijzonder is. Uiteraard claimen ik hier niet dat elke patiënt met deze verschijnselen te helpen is. Het zou wel heel mooi zijn als we ook deze categorie patiënten verlichting kunnen bieden.

Laag voor laag…

We weten inmiddels dat vele ziekte-symptomen ontstaan uit een opeenstapeling van emotionele en traumatische gebeurtenissen. Gedurende je verdere leven worden ze alleen maar versterkt. Tijdens een sessie met de Yager-Code®, sporen we de oorzaak op. De oorzaak van een probleem kan heel diep verstopt liggen in je onderbewustzijn. Maar dat is geen probleem in deze methodiek. Want laag voor laag ruimen we verbindingen op die verbonden zijn met de oorzaak.

Conclusie: hierin bewijst zich het nut van deze methodiek. Zoals dr. Yager zegt: “Er is geen enkele andere therapievorm die ik ken, die zo effectief en efficiënt is als de “Yagarian Therapy (Eng)”.

Waarvoor wordt de Yager-Code® gebruikt?

 • Angsten, fobieën en dwangneuroses / OCS
 • Stress, Depressie, Burn-out, Trauma’s, PTSS
 • Verslavingsgedrag (roken, drugsgebruik, alcoholverslaving, gok- en gameverslaving
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Chronische pijnklachten
 • Spanningshoofdpijn, Migraine, Astma
 • Allergieën
 • Slaapproblemen
 • Seksuele, dermatologische- en gynaecologische klachten
 • Verbetering van het immuunsysteem
 • Gewichtsreductie en meer…

Yager-Code® of Simpson Protocol®?

In mijn praktijk maak ik vaak gebruik van de Yager-Code®. Vooral als klanten zich niet prettig voelen bij hypnose, dan is de Yager-Code® een goed alternatief.  Wanneer er dieperliggende oorzaken aan je problemen ten grondslag liggen, kan je ervoor kiezen om de Yager-Code® toe te passen of de Simpson Protocol®. Beide methodieken werken met het Hoger Bewustzijn. Vooral gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in je vroege jeugd, waar je geen herinnering over hebt, maar die toch van invloed zijn op je huidige leven. Beide methodieken zijn even waardevol. 

De Yager-Code® en Regressie

Omdat je met de Yager-Code® niet hoeft te weten wat er in het verleden is gebeurd, is deze methodiek discreet. Dit maakt dat de Yager-Code® als prettig wordt ervaren. Dit in tegenstelling tot regressietherapie. In de regressietherapie wordt een bestaande herinnering of situatie uit het verleden weer naar boven gehaald. Dat maakt dat je de situatie in een regressie sessie weer herbeleeft. In de Yager-Code® maakt je geen gebruik van herinneringen uit het verleden. Hierdoor is de sessie minder belastend voor je. Het is daarom discreet, omdat ik niet hoef te weten wat zich heeft afgespeeld in het verleden.

Wil jij een afspraak maken voor de Yager-Code®? Of heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Stuur een email naar: ikwileenafspraak@gewoongelukkiggezond.com